Livigno

Toldfrit mekka Skiferie til Livigno

Lange og brede pister, ingen liftkøer, lækker mad og billig shopping - what's not to like?

Som en bonus ligger Livigno i 1.816 meters højde og byder på skiløb i op til 2.796 meters højde. Det gør byen snesikker hele sæsonen! Som om det ikke var nok, så er byen også toldfri - altså billig på den helt fede måde.

5 TING SOM ET ET MUST SEE I LIVIGNO:

#1 115 PISTEKILOMETER → Kan du mon nå dem alle?
#2 OFF-PISTE → Er enestående på Mottolino-siden
#3 TOLDFRI BY → Så shop amok!
#4 HELI-SKI → Dig, sneen og bjergene. Tør du?
#5 PARAGLIDING → En uforglemmelig oplevelse

LÆS MERE OM LIVIGNO HER →

0 km pister

0 lifte

0 kmBlå pister
0 kmRøde pister
0 kmSorte pister

Livigno

Byens højde 0 m

Højeste skiløb 0 m

Liftkapacitet 0 per/t

Off-piste Nej

Længste nedfart 0 km

Fun-parkNej

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Toldfri skiferie Livigno ✘ Summitweek

SKILØBET

Livigno består af 115 pistekilometer fordelt over to bjergsider - Carasolle og Mottolino - der tilsammen udgør det samlede skiområde. Der er 30 lifter, som fragter dig hurtigt og nemt rundt i systemet. Er du ny på ski, eller måske ikke den mest erfarne i det der skiløb, så er Livigno stedet! Det er nemlig et rigtig godt område for begyndere med hele 40 kilometers blå piste. 

Er du vild med powder, så finder du også markerede freeride områder på Mottolinosiden - end mekka for enhver pudderhund!

AKTIVITETER 

Altså vi ved godt, at shopping måske ikke står øverst på listen over fede ting at lave på skiferien - men shopping i en toldfri by, det kan altså noget! 

Men hvis du gerne vil have nogle ekstraordinere oplevelser, eller imponere den lækre pige i klassen, så vil vi anbefale en paragliding-tur over bjergene og dalen i Livigno. Du kan også leje snesko og begive dig op i terrænet og nyde den smukke natur. Det lyder måske lidt som en kliche, men vi siger dig, det er lige til Instagram!

Hvis det er det helt store, du gerne vil opleve, så kan du prøve heliski i Livigno. Du starter med en helikoptertur over Livigno og lander til slut på en uberørt bjergtop og får muligheden for at stå på ski i helt frisk sne. Bare dig, sneen og bjergene!

EVENTS

Mulighederne i Livigno er næsten uendelige, og har tidligere medført et ofte helt pakket eventprogram fyldt med gode oplevelser og muligheder for alle. Hos Summitweek gør vi vores ypperste for at sammensætte et unikt program med spændende events til alle grupper.

LEJLIGHEDER

Summitweek har lejligheder overalt i Livigno. Uanset hvor du bor er både byen og pisterne inden for rækkevidde grundet det effektive, og gratis, bussystem der findes. Lejlighederne er indrettet meget enkelt og opfylder behovet for et sted at lave mad og sove. Du finder altid alt det nødvendige i lejlighederne i form af køkken, bad, toilet samt sovepladser i form af dobbeltsenge, køjesenge og sovesofaer.

Skal det være lidt mere lækkert? Så er det også muligt at blive indkvarteret på lækre hoteller i byen. Her kan du få halvpension med i købet, så du ikke skal tænke på at lave mad i løbet af ugen - og her bor man typisk to og to. Så der er lidt mere plads og det hele er bare lidt mere nemt.

 

Indkvarteringer

Kort

AccommodationTypes