Indkvartering

Indkvarteringer Hvilken skal jeg vælge?

"Jeg er forvirret! Hvad f*er forskellen på det ene og det andet?" Vi forstår dig jo godt - så nu vil vi prøve at forsklare dig forskellen mellem de kategorier, vi jonglerer mellem. Først og fremmest der forskel på om du booker individuelt via vores hjemmeside eller som gruppe.

Individuel via hjemmeside

Hvis du booker via vores hjemmeside, så er der faktisk ikke så meget at være i tvivl om. Her vælger du nemlig selv, hvilken indkvartering/residens/lejlighed/casa (ja, kært barn har mange navne) du booker. Så her er der ikke rigtig nogen tvivl om, hvordan der ser ud, hvad du får og hvordan du skal bo.

Gruppebooking med skole, gymnasium eller universitet

Når du booker med en større gruppe, så er det os, sammen med din gruppes repræsentanter, som bestemmer hvor og hvilke residenser jeres skole, universit eller gymnasium skal bo på. Vi kalder det standard indkvartering, som indeholder køkken/bad/toilet og er typisk i størrelsen 4-6 personer. Det er simple forhold og oftest kun omkring 20 m2, så forbered jer på at bo tæt! Men I skal jo alligevel bruge tiden på pisterne, ikke? 😉

Opgraderinger med gymnasium, skole eller universitet

Hvis standard indkvartering ikke lige er noget for dig - så frygt ej! Vi vil selvfølgelig gerne opgradere dig, så du får en lejlighed eller hotel, som passer dine standarder. Smid os en mail eller ring til os, så ser vi på det - for vi kan desværre ikke garantere, at det er muligt. Som udgangspunkt skal du angive, hvor mange personer I er, og hvad jeres budget er - udover grundpakkeprisen. For det koster naturligvis mere at opgradere! Du får jo heller ikke en Audi i bytte for en Citroën, selvom det kunne være lækkert.

Kontakt os 

Hvis du har nogle spørgsmål generelt, så er du altid velkommen til at kontakte os - du vælger selv hvordan lige herunder. 👇🏼