Summitweek Ambassadør

ER DU VORES NYE AMBASSADØR?

Udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig op og finder ud af om rollen som ambassadør er noget for dig! 

bedste ambassadører Vi leder efter Danmarks

Men er det virkelig så nemt at blive diplomat? Det er ikke helt det vi mener .. Vi mangler altid flere til at repræsentere os ude på skolerne, gymnasierne, universiteterne også videre - det er trods alt jer, som kender dem bedst!

Men hvad er en ambassadør i Summitweek-regi så? Du, eller I, vil fungere som vores talerør ude på skolen, gymansiet eller universitetet. Det er op til dig, at viderebringe budskabet om, at de får den fedeste skiferie ved at tage med dig (og os) til Alperne! Jo flere I er, jo federe bliver det, ikke sandt? Det er lidt som jo større, jo bedre - you know. Frygt ej, der er selvfølgelig masser af gulerødder ved at være Summitweek ambassadør, så det er ren win, win! 

HVORDAN STARTER JEG SOM AMBASSADØR?

Du er allerede startet! Uofficielt - but still .. Det hele starter nemlig her, for det er nemlig altid rarest lige at sætte sig ind i tingene først, i stedet for bare at springe ud med hovedet først. Officielt er du først startet, når du har kontaktet os via formularen over. Hvis den er for uoverskuelig kan du også bare ringe til os eller sende os en mail. Vi vil sætte dig ind i processen fra start til slut samt de gode fordele for dig - og vi lover dig, du kommer ikke til at fortryde at blive ambassadør for Summitweek!

HVOR MANGE SKAL JEG SAMLE? 

Vi bruger ambassadører på vores skiture for unge over 15 personer. Hvis du forventer, at I bliver færre end det, anbefaler vi, at I blot booker direkte her på vores hjemmeside. Men fra 15+ personer vil vi gerne benytte os af ambassadører. Hvorfor? Fordi det er en god måde at holde kontakt med hele gruppen fra booking-tidspunkt til I er hjemme igen. Men hvad sker der så, hvis mine ambitioner var for høje, og vi blev under 15 tænker du måske? Jamen, så kommer vi med pisken .. Ej! Så finder vi ud af en løsning for færre end 15 personer - vi tilpasser tilmeldingen undervejs til det bedre.

HVOR STOR INDSATS ER DET AT VÆRE AMBASSADØR? 

Din indsats = resultatet. Det betyder med andre ord, hvis du yder en stor indsats for at få folk lokket med på skituren, så bliver resultatet også derefter. Det er lidt ligesom karaktererne i oldtidskundskab - dog er det her lidt mere spændende (eller lad os være ærlige - meget mere spændende). Vi hos Summitweek er med dig hele vejen! Vi hjælper med promovering af din skoles skiferie på Facebook, grafisk materiale, præsentationer, flyers, plakater og hvad du ellers synes kunne være relevant for dig og din skitur.    

HVAD ER FORDELENE VED AT VÆRE AMBASSADØR? 

Som med alle serier, er der en cliffhanger, så du ser med igen i næste uge - sådan er det også med fordelene ved at være ambassadør! Så ring til os - så fortæller vi gerne mere om dem. Men selvom du normalt ikke spiser gulerødder, kan vi godt afsløre, at lige dem vi har, dem kan du godt lide.