Skiferie med Summitweek

Skirejser til Alperne På jagt efter en billig skiferie?

Summitweek er ungdomsrejser til grupper der elsker billige skiferier, god afterski og fede koncerter med kendte artister!

Vi sætter rammerne for den bedste skiferie, sammen med dig og din gruppe. Du kan forvente store fester og de bedste koncerter - og naturligvis verdensklasse skiløb på de bedste destinationer!

SKIFERIE TIL FRANKRIG

Ingen over - ingen under. Alle elsker Frankrig! Det er også vores absolutte favorit her hos Summitweek. Vi har været kræsne, da vi har valgt destinationer. Faktisk har vi kun valgt creme de la creme! Derfor kan du rejse til blandt andet Val Thorens, Tignes og Val d'Isere med os. What's not to like?

SKIFERIE TIL ØSTRIG

Østrig, åh Østrig. Vi kender dig alle - og husker dig knap så godt! For det er som om, at afterskien bare er vildere end alle andre steder, og så begynder hukommelsen jo at svigte. Hos Summitweek kan du naturligvis også rejse til enestående Østrig på skiferie med alle vennerne fra gymnasiet eller universitetet. 

SKIFERIE TIL ITALIEN

Hvis I er en stor gruppe, der rejser sammen, så kan vi også tilbyde jer en skiferie til Italien. Billigt, toldfrit og verdensklasse skiløb og afterski venter. Så spørgsmålet er bare - hvad venter du på?

HVOR SKAL VI HEN VEN?