Val Thorens

Toppen af poppen Skiferie til Val Thorens

Europas bedste og højst beliggende skiområde gør, at Val Thorens år efter år er samlingspunkt for håbefulde skiløbere - og byen lever virkelig op til forventningerne!

Hvorfor en skiferie skal gå til Val Thorens? Det skal vi fortælle dig. Her er alt samlet ét sted - og det er ikke uden grund, at Val Thorens år efter år bliver kåret som Europas bedste skisportsdestination. Du får 600 pistekilometer, verdensklasse afterski og byliv og enestående muligheder for gode indkvarteringer.

5 ting som er et must see i Val Thorens:

#1 SKILØB → Les 3 Vallées
#2 AKTIVITETER → Kælk, svævebane mm.
#3 HØJ BELIGGENHED → By 2300m / Ski 3230m
#4 OFF-PISTE → Over alt!
#5 NATMADEN → Skal være fra Facefood

Læs mere om Val Thorens her →

Fakta om Val Thorens

600 km pister

163 lifte

312 kmBlå pister
216 kmRøde pister
72 kmSorte pister

Val Thorens

Byens højde 2300 m

Højeste skiløb 3230 m

Liftkapacitet 260000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 4 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Resort Centre

Zip wire

Cime Caron

Les 2 Lacs

Verdens bedste Val Thornes ✘ Summitweek

Ingen over - ingen under: Velkommen til verdens bedste Val Thorens!

BYEN

Val Thorens er faktisk todelt - en øvre og en nedre del. De to dele er delt af snetorvet og sportscentret i midten. I den øvre bydel finder du barer, restauranter og diskoteker. I den nedre bydel finder du små, lokale restauranter og en lidt mere afslappet stemning. Du kan gå mellem de to bydele på cirka femten minutter - en der går også bus rundt i byen. 

SKILØBET

Det er ikke uden grund, at Val Thorens år efter år bliver kåret som World's Best Ski Resort. Skiløbet her er nemlig helt i top og fortjener et stort 12 tal hver gang! Selve byen ligger i 2.300 meters højde, og det gør at du er 100% sikker på sne her. Selve skiområdet strækker sig over intet mindre end 600 pistekilometer - så ikke noget med at køre rundt på de samme kedelige pister dag efter dag. Du kommer også let og hurtigt rundt i systemet med det moderne liftsystem. Til dig der gerne vil i parken - altså ikke en grøn en af slagsen - så er der flere forskellige parker til dig, hvor du er garanteret trætte ben efter!

AKTIVITETER

Er det et fly? Nej - det er dig! Har du ikke altid ønsket dig at kunne flyve? Det kan du i Val Thorens. Eller .. næsten! På toppen af Orelle, 3.230 meter over havets overflade, starter Europas højeste svævebane. I over en kilometer svæver du med hastigheder på over 100 kilometer i timen over dalen, til du rammer den modsatte top på 3.000 højdemeter. 

Hvis det er lige hurtigt nok til dig, så kan du sammen med en instruktør paraglide i de højere luftlag og se Val Thorens på en helt ny måde - og altså ikke den samme måde, som du ser på hende fra A klassen klokken fire om morgenen. 

Men det stopper ikke her. For i Val Thorens i Frankrig kan du også prøve icecarting, snescooter, bowling eller hvad med en tur i sportscenteret, så du kan holde den veltrænede krop ved lige? Og fik vi nævnt, at der også er mulighed for en seks kilometer lang kælketur på en seperat piste. Ligesom du på Tinder hele tiden kan swipe og damerne aldrig stopper med at komme frem, så vil du heller aldrig løbe tør for matches i aktiviteter i Val Thorens.

EVENTS

Val Thorens leverer ikke kun på pisten. De sidste par år har vi arrangeret masser af fede events! På pisten har vi blandt andet holdt picnic og slalom konkurrencer. Efter dagens skiløb har vi tidligere sørget for fede koncerter med kendte kunstnere på La Folie Douce. Men det er ikke kun om dagen, at vi har tænkt på dig. Som sagt sover Val Thorens aldrig - og det gør du heller ikke!

LEJLIGHEDER

Når vi nu er igang med at snakke om matches, så lad os lige give indkvarteringerne i Val Thorens et superlike! For uanset hvor du bor i Val Thorens, bor du tæt på pisten. Vi kender det alle - vi slipper gerne for at slæbe vores ski og snowboard mere end højst nødvendigt, og det gør du altså her. Val Thorens er nemlig bygget til skiløbere - og det kan vi lide!

Lejlighederne er enkle og opfylder behovet for et sted at sove. Der er alt du har brug for - men det er altså ikke et 5-stjernet luksushotel. Ofte er der tæpper i stedet for dyner i lejlighederne. 

Hvis du gerne vil have det lidt mere luksus, så er der mulighed for at opgradere til hotel. Her er der ofte kvart- eller halvpension inkluderet og man bor kun to og to. Hvis I er mange, og stadig gerne vil bo sammen, så anbefaler vi nogle af vores lækre chalet lejligheder i Val Thorens! 

Indkvarteringer

Populære lejligheder i Val Thorens

AccommodationTypes