Kontakt Summitweek

Hvem er vi? Du ringer - vi bringer!

Det er ved at være et stykke tid siden, men det gør ikke Summitweeks spæde start mindre interessant. Hvad der startede som et social arrangement sluttede som Skandinaviens største skirejsebureau: Skinetworks.

Mads Nortvig og Michael Melander var i starten af 90’erne studerende på Copenhagen Business School. De så hurtigt et stort hul i vinterrejsemarkedet, som bare ventede på at blive udnyttet. De to unge mænd tog hver sin halvdel af deres efternavne og døbte firmaet Nortlander. Senere blev ungdomsrejserne hos Nortlander til Summitweek by Nortlander - og til i dag nu bare Summitweek. Summitweek indgår sammen med Nortlander som separate brand i Skandinaviens største skirejsebureau Skinetworks.

En bus blev den første af mange

Da Mads og Michael det første år sendte en bus afsted med deres medstuderende, anede de ikke, at dette skulle blive til den succes, Summitweek er i dag. Ifølge Mads og Michael kom det store gennembrud i midten af 90’erne, da de valgte at gå all-in på den særdeles populære skidestination Val Thorens i de franske Alper.

Summitweek i dag

I dag sender Summitweek, sammen med Skinetworks, årligt titusindvis af skiglade skandinaver til mere end 30 destinationer i de franske, østrigske og italienske Alper både med fly, bus eller egen transport. Skinetworks har desuden i dag egen drift af en række hoteller i Østrig og Frankrig med skandinavisk personale og et solidt netværk af samarbejdspartnere rundt omkring i Alperne. Alt sammen med det ene mål for øje at gøre din skiferie til den rejse, du fortjener. Hver gang, for vi byder naturligvis virkelig mange skigæster velkommen igen næste år.

 

Adresse - Kontor

Summitweek
Tøndergade 14, 4
1752 København V

Telefonnummer

70606099

Firmaoplysninger

Skinetworks 2020 A/S
CVR: 41917725
Rejsegarantifonden: 3329

Åbningstider

Mandag: 09.00 - 16.00
Tirsdag: 09.00 - 16.00
Onsdag: 09.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

OBS! Vær opmærksom på ændrede åbningstider i forbindelse med helligdage.