Tignes

Tignes er bare bedst! Skiferie til Tignes

Tignes har længe været en af vores favorit destinationer, når det kommer til skiferier. Alt er let tilgængeligt i byen, velegnet til store grupperejser og skiområdet er i verdensklasse.

I Tignes finder du alt, hvad der skal til for at din skiferie bliver en stor succes - vi garanterer, at du får en skiferie, du sent vil glemme - og aldrig fortryde!

Byen er opdelt i flere niveauer hvor vi i Summitweek primært opholder os den højest liggende bydel, Val Claret, men også den midterste, Le Lac. Du finder mange gode barer, afterski, natklubber og naturligvis et skiområde som er over 300 pistekilometer der er sammenhængende med Val d'Isére.  

5 TING SOM ER ET MUST SEE I TIGNES:

#1 SKILØB → Espace Killy, 300km  
#2 AKTIVITETER → Paraglide, kælk mm.
#3 SEVÆRDIGHED →  Eye of the Needle
#4 3.456 HØJDEMETER → Grand Motte
#5 RESTURANT → L'ARTI & L'Armailly

BONUSINFO: Tignes udtales uden 's', så man egentlig bare siger "Tigne".

LÆS MERE OM TIGNES HER → 

 

Alt og mere til! Tignes ✘ Summitweek

Der er rigeligt at se til, når man er på skiferie i Tignes. Afterski på Corocico, skiløb i det fantastiske Espace Killy område, tætpakket natteliv og let adgang til det hele. Har man brug for andet?

SKILØBET

Der findes næsten ikke bedre skiløb i Alperne, end du finder i Tignes i Frankrig. Det deler det store 300 kilometersskiområde, Espace Killy, med Val d'Isére, hvor du finder gletsjer-skiløb i 3456 meter, to store funparks og et ocean af off-piste muligheder, som blot venter på at blive berørt. Kort sagt er mulighederne uendelige, og du vil altid kunne finde de udfordringer, du leder efter, på pisten. 

Netop udfordring får du både som erfaren skiløber, men også hvis du har lidt færre timer med glatte planker under fødderne, eller måske ingen erfaring overhovedet. Det effektive liftsystem får dig hurtigt ud i terrænet og op i de Instagram-venlige rammer fyldt med både udfordrende røde pister, men også mildere grønne og blå. Hele skisystemet er i en høj beliggenhed, som sikrer sneklædte bjerge i hele sæsonen som strækker sig fra november og helt frem til start maj.

EVENTS

Der er naturligvis masser af fede events i Tignes. Alt fra afterski på La Folie Douce til pizzaparty på Cocorico tidligt om aftenen. Mulighederne er mange, og vi har tidligere holdt næsten alle tænkelige ski- og hygge relaterede arrangementer du kan komme i tanke om. Hos Summitweek gør vi altid vores absolut bedste for, at din skiferie går op i en højere enhed, og bliver en uforglemmelig uge.

AKTIVITETER

Hvis du vågner op en dag med lidt for ømme ben, efter gårsdagens styrtløb på de mange lange pister, og måske ønsker en kort pause fra at stå på ski, så er der masser af muligheder i Tignes! Det er blandt andet meget populært at finde badetøjet frem og besøge den store indedørs svømmehal. Som en ekstra bonus, så giver dit liftkort dig gratis adgang til ét besøg i svømmehallen. 

Der er også et stort udvalg af gode restauranter i både Val Claret og Le Lac. Her finder du alt fra gode, gammeldags franske kulinariske oplevelser til noget mere velkendt fastfood. De absolut bedste burgere får du på Loop, som bestemt er et besøg værd, mens Wok og Wraps kan anbefales på Tignes Cuisine. Hvis du leder efter en anbefaling på franske delikatesser, så er La Pignatta et godt bud. 

LEJLIGHEDER

Alle vores Lejlighedskomplekser er i bedste klassiske fransk stil og standard, hvilket inderbærer simple lejligheder med alt det fornødne til din skiferie. Her i blandt køkken, bad, toilet og sovepladser, som oftes er køjesenge og/eller sovesofaer. Den typiske lejlighedsstørrelse er 4-6 personer, men med mulighed for både større og mindre ved forespørgsel.

Indkvarteringer

Vores indkvarteringer i Tignes

AccommodationTypes