Summitweek guider

SUMMITWEEK SERVICE Hjælp 24/7

Du vil unægteligt komme til at møde en af vores guider på din skiferie. De er der for din skyld. Vi ville faktisk blive kede af det, hvis vi forgæves havde sendt dem til Alperne for ikke at hjælpe dig - uanset hvad det er.

Hvem er de der guider og hvad kan de gøre for mig? Det er utvivlsomt det mange gæster spørger sig selv om, når de ankommer til en af vores destinationer. Vores guider pakker blandt andet din velkomstkuvert, så den er klar, når du ankommer på destinationen. De viser dig også vej mod din lejlighed, hjælper dig på skadestuen hvis uheldet er ude og ja - de guider dig i alle aspekter! De er eksperterne på destinationen, og hvis du vil tage dig tiden - så har de helt sikkert et godt tip eller to, og helt sikkert også en dårlig far-joke, nu hvor de er igang.

DEN ALLER FØRSTE GANG ..

Allerede en uge inden du skal på skiferie starter forberedelsen på destinationen af vores guider. Alt data på alle jer, der skal ned til os, skal igennem slipstrømmen og frem til guiderne. De skal overtage al information som kontoret har besiddet indtil en uge før afrejse.

Den information gør, at de ved præcis hvad der skal gøres klar til jer som gæster. Vores guider har været igennem Skandinaviens største guideskole - og de er derfor mildest talt klædt på i hoved og røv til at håndtere uger med op til 1.200 gæster af gangen! #nemt

Endnu bedre er: Vores guider er til rådighed på telefonen 24/7!

 

 

 

Hvornår må jeg kontakte dem? GODT AT VIDE OM GUIDERNE

Når vi fortæller, at vi har erfaring med det, vi laver, så mener vi det! Alle, lige fra vagter, skiguider, fast personale på destinationen og ansatte på kontoret, lægger stort fokus på sikkerheden for vores gæster.

GUIDERNES OPGAVER

Vores guider er dem, som er med jer hele vejen og sørger for at i lige får toppen af kransekagen med. De er eksperter på destinationen og står for meget af det praktiske arbejde, såsom at forberede velkomstkuverter, de krævende logistiske ankomst- og afrejsedage, arrangere events med mere.

Når alt det kedelige administrative arbejde er udført, så vil de jo også gerne være sammen med jer. Guiderne er at finde til alle events, dem kan du få adgang til med vores VIP-Armbånd, som du læse meget mere om her

Udover events elsker vores guider også sne og ski. Hvis ikke kontorarbejdet kalder eller der skal gøres klar til de mange events vi har, så er de ude på ski med jer hele dagen!

NATTEVAGTER 

I uger som uge 7 forstærker vi os med et kompetent hold af guider, som har stor erfaring med at arbejde med gæster om natten. For jeres sikkerhedsskyld er guiderne tilstede til langt ud på natten, for at være sikker på, at alle kommer sikkert hjem i seng.