Val d'Isere

Kun det bedste Skiferie til Val d'Isére

Val d’Isere bliver altid placeret i eliten, når det kommer til de franske skidestinationer - og det er svært at modargumentere!

Argumenterne for at Val d'Isére er en klasse helt for sig selv, er næsten uendelige. Men lad os forsøge at sætte lidt ord på det: Du finder 300 fremragende pistekilometer, gode shopping muligheder og et bredt udvalg af de fedeste barer og restauranter. Med andre ord: En skiferie hertil vil du ikke gå glip af!

 

 

5 TING SOM ET ET MUST SEE I VAL D'ISÉRE:

#1 SKILØB → Espace Killy 300KM
#2 OFF-PISTE → Rocher du Charvet
#3 3456 HØJDEMETER → Grand Motte
#4 AKTIVITETER → Mulighederne for mere end skiløb er enorme
#5 NATMAD → PizzaPizza og BurgerBurger 

LÆS MERE OM VAL DISÈRE HER →

0 km pister

0 lifte

0 kmBlå pister
0 kmRøde pister
0 kmSorte pister

Val d'Isere

Byens højde 0 m

Højeste skiløb 0 m

Liftkapacitet 0 per/t

Off-piste Nej

Længste nedfart 0 km

Fun-parkNej

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Uendelige muligheder Val d'Isére ✘ Summitweek

Ski, events, aktiviteter og lækre lejligheder - du kommer bestemt aldrig til at kede dig på en skiferie til Val d'Isére!

Skiløbet

300 kilometers skiløb, gletsjer-skiløb i op til 3456 meter, to funparks med store kickers og nogle af de bedste puddermuligheder i hele Frankrig - what's not to like? Det er netop hvad vi elsker, og hvad der venter dig i det fantastiske Espace Killy, som er skiområdet i Val d'Isére. 

Uanset dit niveau finder du sublimt skiløb i de mest Instagram-venlige rammer fyldt med uendelige muligheder for de eventyrlystne. Liftsystemet er effektivt og køen er minimal, selv i de store og populære uger. Ikke nok med det, så er sneen garanteret grundet den høje beliggenhed, som gør at sæsonen strækker sig helt fra midt november til start maj. 

EVENTS

Mulighederne i Val d'Isére er næsten uendelige, og det medfører ofte et helt pakket eventprogram fyldt med gode oplevelser og muligheder for alle. Vi har tidligere haft alt fra slalomkonkurrencer, afterskievents med live-DJ's, BBQ, stand-up komikere og live artister. Mulighederne er store i Val d'Isére og vi gør vores ypperste for at sammensætte et unikt program med spændende events til vores gæster. Rejser du med et universitet eller gymnasie som har specifikke ønsker, så løser vi det! 

Hvis du desuden køber et af vores Summitweek armbånd er du garanteret adgang til vores events

AKTIVITETER 

Hvis energien eller vejret ikke er helt med dig, eller har du ikke lyst til at stå på ski, så frygt ej! Der findes masser af andre spændende og interessante ting at bruge tiden på i Val d'Isére. Du kan tage en dukkert i den lokale svømmehal, hvor du får én gratis tur med dit liftkort, gå en tur i byen og udforske de mange shopping muligheder af både dyre og billige mærkevarer - eller hvad med et stop på en af de mange lokale restauranter?

Netop resturanterne skal du bestemt ikke undervurdere. Her findes alt fra lokale franske specialiteter i smukke omgivelser, til en god snasket burger på vej hjem om natten. Der findes endda også en restaurant, Le Table de l'Ours, som har opnået en af de famøse Michelin-stjerner. Med andre ord: Her er der mulighed for alt!

LEJLIGHEDER

Summitweek har lejlighedskomplekser overalt i Val d'Isére. Uanset hvor du bor er både byen og pistene inden for kort rækkevidde grundet det effektive, og gratis, bussystem der findes. Lejlighederne er indrettet meget enkelt og opfylder behovet for et sted at lave mad og sove. Du finder altid alt det nødvendige i lejlighederne i form af køkken, bad, toilet samt sovepladser i form af køjesenge og sovesofaer. Den typiske størrelse på de normale lejligheder er 4-6 personer.

Val d'Isére i Frankrig har ikke blot mange lejlighedskomplekser med simple lejligheder, men også hoteller og opgraderingsmuligheder i den mere luksuriøse ende af skalaen. Her finder du alt fra 12 personers luksus lejligheder til 5-stjernede hoteller. Er du på jagt efter dette, finder du ikke et større udvalg, end du gør i Val d'Isére. Vi hjælper altid med at finde en passende opgradering indenfor dit budget, hvis du ønsker noget ekstra luksuriøst.