Snemeldinger

Live snemelding fra Alperne Bliver skivejret godt?

Hold dig opdateret på de nyeste live meldinger om snedybden, indkommende puddersne og vejrudsigten for din kommende skiferie til Alperne med Summitweek - så er det i hvert fald ikke det der gør, du glemmer powder goggles eller varme sokker!

Når du har booket din skiferie, er der næsten ikke noget mere spændende end at holde øje med vejret. Vi ved jo alle, at alt vejr er rosé-vejr, men det er nu også meget rart at se, om de brede planker til den nye puddersne skal pakkes, eller om de hurtige carving-ski skal have slebet kanterne til de ny-præpererede pister, der blot venter på dig. 

Find hurtigt din destination og få et overblik over hvordan forholdene er lige nu i Alperne. Du kan også kigge frem i tiden, og se hvordan vejret bliver i løbet af din uge - what's not to like?

Vejrudsigten kan hjælpe dig med at pakke til skiferien

Ja, altså det er jo ikke engang løgn. Ved hjælp af vejrudsigten kan du se, om du skal have en ekstra hoodie med i bagagen på din skiferie eller om det bare er bar kas' hele ugen. Det er det nok ikke, det er jo trods alt Alperne og en skiferie du tager på. Men gratis råd herfra: Solbrillerne er obligatoriske uanset vejret! Men solcreme er også en god idé at have rigeligt af, hvis solen står skarpt på Alperne.

Er du i tvivl om hvad du skal pakke, eller er du typen der ALTID glemmer noget? Så find vores pakkeliste her

Se snemeldinger og vejudsigten i Frankrig her
Se snemeldinger og vejudsigten i Østrig her

Frankrig: Snedybde, snemeldinger, vejrudsigt og webcams

Skal du afsted mod en af vores fantastiske destinationer i Frankrig? Så kan du se en live opdatering om hvordan vejret og sneen kommer til at se ud på din skiferie. 

Val Thorens kaldes også "De 3 dale" - og du finder derfor vejret under Les 3 Vallees.