Summitweek guider

SUMMITWEEK SERVICE Hjælp 24/7

Du vil unægteligt komme til at møde en af vores guider på din skiferie. De er der for din skyld. Vi ville faktisk blive kede af det, hvis vi forgæves havde sendt dem til Alperne for ikke at hjælpe dig - uanset hvad det er.

Hvem er de der guider og hvad kan de gøre for mig? Det er utvivlsomt det mange gæster spørger sig selv om, når de ankommer til en af vores destinationer. Vores guider pakker blandt andet din velkomstkuvert, så den er klar, når du ankommer på destinationen. De finder også nøglerne til din lejlighed, hjælper dig på skadestuen hvis uheldet er ude og ja - de guider dig i alle aspekter! De er eksperterne på destinationen, og hvis du vil tage dig tiden - så har de helt sikkert et godt tip eller to, og helt sikkert også en dårlig far-joke, nu hvor de er igang.

DEN ALLER FØRSTE GANG ..

Allerede en uge inden du skal på skiferie starter forberedelsen på destinationen af vores guider. Alt data på alle jer, der skal ned til os, skal igennem slipstrømmen og frem til guiderne. De skal overtage al information som kontoret har besiddet indtil en uge før afrejse.

Den information gør, at de ved præcis hvad der skal gøres klar til jer som gæster. Vores faste guider har været igennem Skandinaviens største guidekursus - og de er derfor mildest talt klædt på i hoved og røv til at håndtere uger med op til 1.200 gæster af gangen! #nemt

Endnu bedre er: Vores guider er til rådighed på telefonen 24/7!

 

 

 

Hvornår må jeg kontakte dem? GODT AT VIDE OM GUIDERNE

Når vi fortæller, at vi har erfaring med det, vi laver, så mener vi det! Alle, lige fra vagter, skiguider, fast personale på destinationen og ansatte på kontoret, lægger stort fokus på sikkerheden for vores gæster.

FORSKELLIGE TYPER AF GUIDER

Vores guider kan groft deles i to kategorier. Vi har vores destinationsguider og højsæsonsguider.

Vores destinationsguider er dem, som er på destinationen hele sæsonen. De er eksperter på destinationen og står for meget af det praktiske arbejde, såsom forberede velkomstkuverter, de krævende logistiske ankomst- og afrejsedage, arrangere events med mere.

Vores højsæsonsguider er afsted i alt fra en uge til en måned. Det er oftest dem, som du vil møde på bussen fra Danmark. Det er ofte gamle destinationsguider, som tager denne tjans, da de måske er igang med en uddannelse eller arbejde, der ikke giver tid til en hel sæson. De har altså ofte været på destinationen før og prøvet det før - så de kan svare på alle jeres spørgsmål! 

NATTEVAGTER 

I uger som uge 7 forstærker vi os med et kompetent nattevagtshold, som er fungerende som natteravne under hele ugen. De er tilstede for at skabe tryghed og kunne afhjælpe i de sene nattetimer, så guiderne er friske til at hjælpe om dagen.