Armbånd

SUMMITWEEK FORDELSARMBÅND DE VILDESTE OPLEVELSER

Lider du også en smule af FOMO, og vil du være med til alt det fede? Så sørg for at have armbåndet på plads inden at skiferien går mod Alperne!

Hvis du, ligesom os, gerne vil opleve alt, hvad Alperne har at byde på, så er der godt nyt. Vi har nemlig lavet et fordelsarmbånd præcis til dig! Armbåndet giver dig adgang til eksklusive events, lækker BBQ på bjerget, de bedste rabatter i hele byen og meget mere. 

Se alle armbånd her →

ARMBÅND TIL ALLE

Præcis hvad dit personlige fordelsarmbånd vil indeholde er afhængigt af både din destination samt hvilken uge din skitur går løs. Er du i tvivl om præcis hvornår du skal afsted? Så kan du altid holde dig helt skarp på din egen skiferie på My Summit

DU KAN STADIG NÅ DET .. 

Hvis du ikke fik armbåndet med på din booking i første omgang, så er det bestemt ikke for sent! Du kan altid smide os en mail eller ringe til os på 70 60 60 99 og få styr på det.

HVILKET SKAL JEG VÆLGE? 3 FORSKELLIGE ARMBÅND

Det er næsten som at stå på McDonald's efter en god fest og du skal til at vælge, hvad du vil have, og hvad du ikke vil have - for hvad er egentlig med i menuen? Herunder giver vi dig et fuld overblik over vores tre forskellige armbånd.

Her kan du se hvad de forskellige armbånd indeholder og blive klogere end dine venner - og det kan vi jo altid lide, ikke?

BASIS ARMBÅND ⚫

I Summitweeks basis armbånd får du:

  • Koncerter med artister
  • BBQ
  • Entré på samarbejdsklubber
  • Rabataftaler

GULD ARMBÅND 🟡

I Summitweeks guld armbånd får du:

  • Alt fra basis armbåndet
  • Halvpension (morgenmad og frokost eller morgen- og aftensmad)

VIP ARMBÅND 🔵

Vi er vel alle sammen lidt VIP - i hvert fald med Summitweeks VIP armbånd. Du får:

  • Alt fra både basis og guld armbåndet
  • Eksklusive Messyweekend ✘ Summitweek solbriller
  • Prebooking på opgraderinger
  • Førsteret på tilkøb af flybiletter 

CUSTOM ARMBÅND


Er I mere end 500 mennesker der rejser sammen på skitur til Alperne, så skræddersyr vi, i samarbejde med gruppens ambassadører, armbånd og pakker kun til jer. Hvis I er 499 kan vi nok finde ud af det alligevel ;) 

UDDYBNING AF FORDELSARMBÅND

Hvis du gerne vil vide lidt mere om hvad de forskellige ting helt præcist er, så læs med her.

KONCERTER MED ARTISTER * ⚫ 🟡 🔵
Hvert år sender vi artister til Alperne, for at give jer de fedeste koncerter. I år er ingen undtagelse og med armbåndet har du sikret dig adgang til alle koncerterne. Vær opmærksom på det varierer fra uge til uge.

BBQ ⚫ 🟡 🔵
Vi afholder hver uge en stor BBQ for alle med vores Summitweek armbånd. Du skal ikke tænke på frokosten denne dag, du skal bare dukke op - og tro os, det er en frokost du ikke vil gå glip af!

ENTRÉ PÅ SAMARBEJDSKLUBBER * ⚫ 🟡 🔵
Med armbåndet slipper du for at betale den irriterende entrépris, der kan være på de klubber, vi samarbejder med. Der skal dog tages forbehold for at der kan være entré de dage, hvor klubberne selv har arrangeret store artister til at optræde - men så får man da noget for pengene de dage!

RABATAFTALER ⚫ 🟡 🔵
Hvert år sørger vores dygtige guider for at forhandle de bedste rabataftaler på alt fra afterski steder og barer til skibutikker og resturanter. Disse kan findes i appen en uge inden afgang.

HALVPENSION 🟡 🔵
Med guld og VIP armbåndet er du sikker på at få lækker mad! Toast og pasta pesto er lækkert, helt bestemt - men ikke syv dage i streg. Det skifter fra destination til destination, hvad der er inkluderet. Find ud af, hvad der er inkluderet for dig, på My Summit!

EKSKLUSIVE MESSYWEEKEND ✘ SUMMITWEEK SOLBRILLER 🔵Hvem vil ikke gerne se lækker ud på pisten og til afterski? Ja tak! Med disse solbriller bliver du helt sikkert den hurtigste på havnen - nej vent, La Folie Douce! Og lad os fortælle dig en hemmelighed - selv på overskyede dage skal de på! Se solbrillerne her

PREBOOKING PÅ OPGRADERINGER OG RETURBILLET MED FLY 🔵
Hvert år er der stor efterspørgsel på vores opgraderinger på de forskellige destinationer. Som VIP gæst kommer du forrest i køen, og du får forkøbsret på dem vi har. Ydermere har vores charterfly, som flyver til Alperne hver uge, ofte ledige pladser - specielt på hjemturen. Som VIP gæst vil du være blandt de første, som bliver tilbudt en billig flybillet hjem - og tro os, det vil man altså gerne efter 6 slidte dage på pisterne!

 

*Åbning af natklubber og afholdelse af koncerter afhænger af Covid-19 situationen som vi hele tiden holder øje med, og kommer her til at følge myndighedernes anbefalinger. Armbåndets værdi for den pågældende ud du rejser i, vil naturligvis blive fuldt eller delvist refunderet såfremt det ikke er muligt at afvikle arrangementerne grundet Covid-19 restriktioner.