Bad Gastein

Festlig skiferie Skiferie til Bad Gastein

201 pistekilometer og 5 skiområder - det er hvad du får i dit liftkort til Bad Gastein!

Hvad du også får på en skiferie til Bad Gastein er en sprudlende by med masser af aktiviteter efter dagens skiløb er endt.

OBS: Du kan kun komme til Bad Gastein, hvis I er en større gruppe der rejser sammen.

5 TING SOM ET ET MUST SEE I BAD GASTEIN:

#1 FELSENTHERME → Termiske bade i op til 36 grader
#2 760 PISTEKILOMETER → På flere bjerge
#3 FEM SKIOMRÅDER → Sammenhængende
#4 BYEN → Bakket med masser af historie
#5 25 SKIORMÅDER → Er med i liftkortet

LÆS MERE OM BAD GASTEIN HER →

Verdensklasse afterski Bad Gastein ✘ Summitweek

Ski, afterski, events og aktiviteter - du kommer bestemt aldrig til at kede dig på en skiferie til Bad Gastein!

SKILØBET

Hold på hat og briller - for du for meget (!) travlt, hvis du skal nå rundt i hele skiområdet på en skiferie hertil. Gasteinerdalen, som Bad Gastein er en del af, byder på 201 pistekilometer fordelt på fem skiområder.

BAD GASTEIN: Byder på en række forskellige pister til alle niveauer af skiløb. Her findes udover en række nedfarter, både en fantastisk udsigtsplatform, samt Europas højest beliggende hængebro - det er insta worthy! Du finder også områdets fun park her, hvis du vil prøve kræfter med det.

BAD HOFGASTEIN: Ligesom Bad Gastein byder området på en lang række pister til alle, både over og under trægrænsen. Her finder du blandt andet de østlige Alpers længste piste - turen fra top til bund er på hele 10,5 kilometer. Så hvem skal udfordres og have syre i benene?

SPORTGASTEIN: I bunden af Gasteindalen finder du Sportgastein. Her finder du pister af højeste kvalitet til alle skiløbere. Området ligger i en national park, så her er der gode chancer for perfekte billeder til Instagram!

GRAUKOGEL: Det lille område i Bad Gastein er populært blandt både lokale og sæsonarbejdere. Her er ofte god plads på pisterne, så du kan få øvet de brede sving.

DORFGASTEIN: Pisterne her er en smule bredere og mindre stejle end i resten af Gasteinertals skiområde, hvilket især er fordelagtigt hvis I ikke alle er på samme niveau. 

.. og foruden alt det er der faktisk 500 pistekilometer mere i dit liftkort. Det kræver en bustur til nogle andre skiområder - blandt andet Wagrain, Alpendorf og Schladming.

EVENTS

Mulighederne i Bad Gastein er næsten uendelige, og det de tidligere år medført et ofte helt pakket eventprogram fyldt med gode oplevelser og muligheder for alle. Mulighederne er store i Bad Gastein, og vi gør vores ypperste for at sammensætte et unikt program med spændende events til netop jeres gruppe.

AKTIVITETER 

Vi ved godt, det måske lyder lidt mærkeligt - men når du er i Bad Gastein, så må du altså ikke snyde dig selv for en oplevelse i de termiske bade. Termiske hvad for noget, tænker du måske - men overalt i byen finder du disse termiske bade. Hvis du vil prøve det, så anbefaler vi Felsentherme, som har en opvarmet, udendørs pool på 36 grader, vandfald, rutsjebaner og sauna. Alt vandet kommer direkte fra de varme kilder og bliver skiftet hver dag. Et godt insider tip fra os: Skal den pæne pige i klassen scores, så er det her stedet!

LEJLIGHEDER

Summitweek har lejlighedskomplekser overalt i Bad Gastein. Uanset hvor du bor er både byen og pistene inden for rækkevidde grundet det effektive, og gratis, bussystem der findes. Lejlighederne er indrettet meget enkelt og opfylder behovet for et sted at lave mad og sove. Du finder altid alt det nødvendige i lejlighederne i form af køkken, bad, toilet samt sovepladser i form af køjesenge og sovesofaer.

Skal det være lidt mere lækkert? Så er det også muligt at blive indkvarteret på lækre hoteller i byen. Her kan du få halvpension med i købet, så du ikke skal tænke på at lave mad i løbet af ugen - og her bor man typisk to og to. Så der er lidt mere plads og det hele er bare lidt mere nice.

COVID-19 OG BAD GASTEIN

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie. Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.