Sestriere

Stort og snesikkert Skiferie til Sestriere

400 pistekilometer, 2.000 højdemeter og skiløb helt til Frankrig - det er blot tre af de ting der gør Sestriere til en vinder på årets skiferie!

At de så også har været vært ved de Olympiske Lege i 2006 og dermed har fået en gevaldig opgradering, det klager vi naturligvis heller ikke over. 

OBS: Du kan kun komme til Sestriere, hvis I er en større gruppe der rejser sammen.

5 TING SOM ET ET MUST SEE I SESTRIERE:

#1 SKILØBET → 400 perfekte pistekilometer
#2 FRANKRIG → Ta' på dagstur til Montgenevre i Frankrig
#3 WORLD CUP PISTEN → Den skal du prøve!
#4 SPA ERATO → På Hotel Principi de Piemonte
#5 SNESCOOTER → Udfordre vennerne og få en god eftermidag.

LÆS MERE OM SESTRIERE HER →

En skiferie du aldrig glemmer Sestriere ✘ Summitweek

Sestriere er en del af Via Lattea, som betyder Mælkevejen. Men det er ikke meget mælk, du kommer til at drikke her - for her er fart på hele sæsonen!

SKILØBET

Det siger sig selv, at når der er 400 pistekilometer, så er der noget for enhver smag. Skiløbet i Sestriere har alt fra blå til sorte pister - alle med én ting til fælles: De er velpræparerede og brede. Så du kan altså godt tage klassens bambi på glatis med på skiferie hertil, for der er også en piste til hende eller ham!

Er du en rutineret skiløber, eller bare vild med den løse pudder, så se frem til off-pisten i Sestriere. Den er enestående! 

Sestriere i Italien er en gammel OL værtsby, så hvis du vil stå på ski der, hvor de bedste har stået, så husk at prøv World Cup pisten!

Hvis du, ligesom os, synes at franske piger er lidt charmerende, så er der godt nyt til dig. Du kan nemlig tage på én dagstur til den franske side af skiområdet, Montgenévre. Her venter både fedt skiløb, flotte piger og lækre franske delikatesser! 

EVENTS

Mulighederne i Sestriere er næsten uendelige, og tidligere har det ofte medført et helt pakket eventprogram fyldt med gode oplevelser og muligheder for alle. Mulighederne er store i Sestriere, og vi gør vores ypperste for at sammensætte et unikt program med spændende events til netop jeres gruppe.

AKTIVITETER 

Er benene trætte efter mange dage på ski? Så er der heldigvis nok at give sig til i Sestriere - ud over at ødelægge pisterne. Hvis du gerne vil imponere den søde pige i klassen, så tag hende med i spa. Summitweek anbefaler Spa Erato på Hotel Principi de Piemonte. 

Er det ikke helt nok til, at den går hjem, så er der en ting, der virker hver gang: En tur i hundeslæde! Hop på hundeslæden, læn jer ind til hinanden, få vind i håret og smil på læberne - det kan ikke gå galt.

Hvis det er dig og vennerne, som skal ud og have det sjovt sammen, så udfordrer hinanden på snescooter - for det jo ikke sikkert, at det er den bedste skiløber, der også er bedst på sådan et dyr.

LEJLIGHEDER

Summitweek har lejlighedskomplekser overalt i Sestriere. Lejlighederne er indrettet meget enkelt og opfylder behovet for et sted at lave mad og sove. Du finder altid alt det nødvendige i lejlighederne i form af køkken, bad, toilet samt sovepladser i form af køjesenge og sovesofaer.

Skal det være lidt mere lækkert? Så er det også muligt at blive indkvarteret på lækre hoteller i byen. Her kan du få halvpension med i købet, så du ikke skal tænke på at lave mad i løbet af ugen - og her bor man typisk to og to. Så der er lidt mere plads og det hele er bare lidt mere nice.

COVID-19 OG SESTRIERE

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie. Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.