Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Apartment Serac/Schuss/Roche Blanche

Fakta

Om Apartment Serac/Schuss/Roche Blanche

Lejligheds-komplekset Serac/Schuss /Roche Blanche her den perfekte beliggenhed i Val Thorens til skiløb og afterski - så hvis det er det, du er kommet for, så er du kommet til det rette sted!

Lejlighederne består af tre komplekser: Serac, Schuss og Roche Blanche – de ligger få minutter fra hinanden i den øvre bydel af Val Thorens. Hvis du kender lidt til Val Thorens, så ved du, at det er lige ved festgaden! What’s not to like? 


TÆT PÅ BYLIVET 

Når du bor her, er der altså ikke langt hjem til en varm seng og dyne, når du har været ude og få en øl og ødelagt floor med vennerne fra gymnasiet eller universitetet.  

Endnu bedre er, at der primært bor unge mennesker i disse lejligheder - så I skal ikke bekymre jer helt så meget om sovende børn eller voksne på tur. Men .. husk nu, at det er god stil at holde larm og fest på byens barer og diskoteker og ikke i lejlighederne. 

1-2-3 SÅ ER DU PÅ SKI 

Når du bor i lejlighederne her, så er du kun en kort gåtur væk fra pisterne i det enorme skiområde i Val Thorens. Du er altså hurtigt på ski hver eneste dag! 

FORSKELLIGE LEJLIGHEDER 

Billederne her på hjemmesiden viser én ting – noget andet er virkeligheden. Det er lidt ligesom på Tinder, hvor man nogle gange bliver slemt skuffet i virkeligheden og andre positivt overrasket!  

Det vi prøver at sige er, at lejlighederne er privatejede, og de er meget (!) forskellige i indretning og udtryk – du kan dog altid være sikker på, at alle lejlighederne er med eget bad, toilet og køkken. 

Summitweek glæder sig til at se dig i Val Thorens - og du ønsker ikke at gå glip af det! 

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 20 m

Afstand til shopping: 20 m

Afstand til skibus: 20 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Miniovn Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Elevator: Ja

Lejlighed 1-værelses 5 personer

Lejlighed på ca. 28m, da alle lejligheder er privatejede vil indretningen i de forskellige lejligheder ikke være ens. Dog er alle med eget bad, toilet og køkken. Der er 5 sovepladser i lejligheden, ofte indrettet med 3 sovepladser i stuen og et lille køjerum. Nogle lejligheder har også balkon og tv.
Kogeplade - Mikrobølgeovn - Køleskab 

AccommodationTypes