Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Apartment Le Cheval Blanc

Fakta

Om Apartment Le Cheval Blanc

Vil du gerne have alt samlet et sted – men stadig gerne på en billig skiferie? Så er du kommet til det rette sted!

Lejlighederne Le Cheval Blanc i Val Thorens har alt, du har brug for på skiferien. Ja, faktisk har de lidt mere end det, man nok egentlig har brug for. Her er nemlig også: Fitnessrum, spillerum, bar, restaurant og en bar. 

DIREKTE PÅ SKI 

Kender du din nabo? Ellers lad os præsentere dig for den: Pisten! Så hvis du elsker at vandre flere kilometer i skistøvler, så er det her ikke lejlighederne for dig. Men foretrækker du at skistøvlerne har to brædder under sig – og gerne hurtigt muligt - så er du kommet til det rene paradis. For din dørmåtte er faktisk pisten (næsten) - meget bedre bliver det altså ikke. 

ALT DU HAR BRUG FOR – OG MEGET MERE 

Vi har allerede været lidt inde på det, men lad os lige sige det én gang til. Her er altså et overvæld af muligheder i lejlighedskomplekset her: Fitness til den utrættelige motionist, som ikke har fået brugt alt krudtet på pisten, spillerum til de barnlige sjæle, bar til de øl-tørstige, restaurant til de sultne maver og en bager, som især er lækker om morgenen, hvis du skulle være lidt træt efter nattens udskejelser.  

FRANSK CHARME 

Selve lejlighederne du skal bo i, er i klassisk, fransk stil med træ og farverige gulvtæpper. Det er ikke det kønneste, men prisen er god! Lejlighederne er i forskellige standarder, da nogle er blevet renoveret og andre ikke er – men du finder altid et bad, toilet og køkken i lejlighederne. Altså foruden en seng, det er der naturligvis til dig!  


TÆT PÅ FESTEN 

Le Cheval Blanc ligger i den nedre bydel i Val Thorens. Du går blot over gangbroen, som er et stenkast fra hoveddøren, og så er du i centrum af byen.  

Vi gør opmærksom på, at larm og fest er forbeholdt byens centrum og ikke skal foregå i lejlighederne.  

Summitweek glæder sig til at se dig i Val Thorens - og du ønsker ikke at gå glip af det!

Afstande

Afstand til piste: 25 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 550 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Elevator: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Reception: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelser + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer på ca. 30-33 m2 indeholder et opholdsrum/ en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. En kabine med køjeseng, et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer "Comfort"

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer på ca. 30-33 m2 indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. En kabine med køjeseng, et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis)  

Lejlighed 2-værelser 4 personer

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 27 m2 indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med separat WC og balkon.
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 

Lejlighed 2-værelses 4 personer "Comfort"

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 27 m2 indeholder et hyggeligt opholdsrum/en lounge i træ med 2 træk-ud-senge, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safetybox, badeværelse med håndklædetørre, separat WC og balkon.
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder - Wi-Fi(gratis) 

Lejlighed 3-værelses + hems 8 personer

Lejlighed til 8 pers. på ca. 50 m² indeholder et opholdsrum/en lounge med 2 træk-ud-senge, badeværelse med seperat WC, et dobbeltværelse med 2 separate senge og skydedør ind til opholdsrummet, hems med 2 rum hvor der er 2 senge i hvert og et badeværelse. Der er foruden et fuldt udstyret køkken, safybox og balkon. Hems med seperate senge.
Balkon-Kogeplade - -Ovn – Køleskab

Lejlighed 3-værelser + kabine 8 personer "Comfort"

Lejlighed til 8 personer på 55m2, som består af 2 seperate soveværelser med 2 enkeltsenge i hver, et køjerum, opholdsstue med sovesofa, fuldt udstyret køkken, bade værelse med badekar og toilet, et badeværelse med bruser og separat toilet. Lejligheden har også balkon.
Balkon- Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser- Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Håndklæder – Brødrister – Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes