Frankrig, Val Thorens

Hotel

Apartment Altineige

Fakta

Om Apartment Altineige

Hvis du kan huske tallet 150 - så ved du faktisk allerede nu alt det, du har brug for at vide om lejlighederne Altineige i Val Thorens!

For herfra er der nemlig kun 150 meter til pisten, liften, supermarkedet, sportscenteret og centrum af Val Thorens. Du bor altså lige der, hvor det hele sker! 


LEJLIGHEDERNE 

Lad os være ærlige: Standarden på disse lejligheder er ikke luksus. Så hvis du forventer en uge på den franske udgave af D'Angleterre, så er dette ikke stedet. Men hvis du er på jagt efter nogle billige og rimelige lejligheder med alt, du har brug for på skiferien - så er dig og lejlighederne Altineige et match! 

Lejlighederne er godt indrettet med plads til 4-6 personer i hver lejlighed. Alle lejligheder har et lille køkken med køleskab, mikroovn eller miniovn og en opvaskemaskine. Der vil altså kun være en miniovn ELLER en mikroovn – aldrig begge dele. Vi kan ikke fortælle hjemmefra, hvad du får. Det er sådan en dejlig, lille overraskelse! 


TÆT PÅ DET HELE 

Men hvem er egentlig også taget til Val Thorens, verdens bedste skiområde, for at sidde i lejligheden? Bevares, lejlighederne er hyggelige – men du kan lave så meget i Val Thorens, og når du bor her, bor du lige op og ned ad alle mulighederne. 

Få minutters gang fra lejlighederne finder du et supermarked, så du kan handle lidt ind. Du finder også byens sportscenter næsten foran hoveddøren, så her kan du parkere motionisterne på løbebåndene, mens du forsætter gennem byen. For bare 150 meter fra lejligheden finder du festen i Val Thorens! Der er altså ikke langt hjem, når du har været ude og svinge de stive skiben på bordet natten lang. 

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ .. 

At sure sokker, der hænger til luftning på balkonen, skal tages ind om aftenen, så de kan bruges dagen efter – og at du vil blive bedt om at betale et depositum på 300€, når du tjekker ind i lejlighederne. 


Vi gør opmærksom på, at larm og fest er forbeholdt byens centrum og ikke skal foregå i lejlighederne. 

Summitweek glæder sig til at se dig i Val Thorens - og du ønsker ikke at gå glip af det!

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 0 m

Værelset

Miniovn Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Elevator: Ja

Reception: Ja

Skirum: Ja

Lejlighed 1-værelser 4 personer

Lejlighed på ca. 20 kvm til maksimum 4 pers. indrettet med køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa, entré med to sovepladser i køjeseng og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab

Lejlighed 2-værlser 5 personer

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med en soveplads, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab

Lejlighed 2-værlser 5 personer (SkiF)

Lejlighed på ca. 26 kvm til maksimum 5 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med en soveplads, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab  

Lejlighed 2-værelser 6 personer

Lejlighed på ca. 30-40 kvm til maksimum 6 pers. Lejligheden er indrettet med et rum med to enkeltsenge, en kabine med to sovepladser, et køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.
Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab

Lejlighed 2-værlser 6 personer

Lejlighed på ca. 30 40 kvm til maksimum 6 pers. indrettet med et værelse med to enkeltsenge, en soveniche med 2 sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa og dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, miniovn og opvaskemaskine.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine - Miniovn – Køleskab

AccommodationTypes