Frankrig, Tignes

Lejlighed

Residence Val Claret

Fakta

Om Residence Val Claret

Vil du gerne bo centralt i midten af det pulserende byliv i Tignes Val Claret? Så er du kommet til det rette sted, min ven!

Residence Val Claret ligger – som navnet antyder – i den bydel der hedder Val Claret. Det er her, du skal bo, hvis du gerne vil have den fedeste skiferie med alle vennerne fra gymnasiet eller universitetet! Det er nemlig her, festen er.  


ALDRIG LANGT FRA NOGET 

Når du bor i disse lejligheder, så er du aldrig langt fra noget på skiferen – hverken piste, lift eller byen. Rammerne for en enestående skiferie er altså lagt allerede her!  

Det bedste er faktisk, at du nærmest kan spytte over til liften. Bevares, hvis du har en god spytteteknik – men der er altså virkelig ikke langt! Så du skal ikke ud i et maraton i skistøvler #thankgood. 

ALT DU SKAL BRUGE PÅ SKIFERIEN 

Alle lejlighederne er udstyret med de nødvendige køkkenfaciliteter, så du kan lave mad. Du kan nok ikke kokkerere det helt store gourmetmåltid, men der er, så du kan bikse en gang spaghetti og kødsovs sammen, hvis du har lyst til det. Hvornår middagen er serveret, er heldigvis helt op til dig selv, når du bor i lejlighed.  

Vi gør opmærksom på, at larm og fest er forbeholdt byens centrum og ikke skal foregå i lejlighederne. 

Summitweek glæder sig til at se dig i Tignes - og du ønsker ikke at gå glip af det

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): by reservation

Reception: Ja

2-vær. lejlighed (4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 25 km2. Soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, stue/opholdsrum med to sovepladser eller køjeseng i gang med to sovepladser. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine i nogle lejligheder.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn - Køleskab

2-vær. lejlighed (4-5 pers.)

Til maksimum 5 pers. ca. 30 km2. To sovepladser i stue/opholdsrum eller køjeseng i gangen med to sovepladser. Tre sovepladser i soveværelse eller kabine. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine i nogle lejligheder.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

3-vær. lejlighed (7-8 pers.)

Til maksimum 8 pers. ca. 50 km2. Soveværelse med to sovepladser, stue/opholdsrum med to sovepladser, fire sovepladser i andet soveværelse, eller to sovepladser i gangen og to sovepladser i andet soveværelse. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

4-vær. Lejlighed (6-8 pers.)

Til maksimum 8 pers. ca. 60 km2. Tre soveværelser med to sengepladser i hver og to sovepladser i stue/opholdsrum. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

Studio (2-3 pers.)

Til maksimum 3 pers. ca. 15 km2. Stue/opholdsrum med tre sovepladser, eller en soveplads i stue/opholdsrum samt en køjeseng med to sovepladser i gangen. Tekøkken med køleskab, kogeplader og miniovn eller mikroovn.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

Studio (3-4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 18 km2. Stue/opholdsrum med to sovepladser, køjeseng med to sovepladser i gangen. Tekøkken med køleskab, kogeplader og miniovn eller mikroovn.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

Studio (4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 20 km2. Stue/opholdrum med to sovepladser, køjeseng med to sovepladser i gangen eller to sovepladser i kabine. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine i nogle lejligheder.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

AccommodationTypes