Frankrig, Tignes

Lejlighed

Apartment Hameau du Borsat

Fakta

Om Apartment Hameau du Borsat

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Det får du nemlig her – hvis du altså gerne vil bo tæt på skiløbet, og hvem vil ikke gerne det? En kort gåtur fra lejlighederne finder du den nærmeste lift, og nærmest lige foran døren går den nærmeste piste. Der er altså kun et par minutter fra du er gået ud ad døren, til du sidder i liften og er på vej op i det store skiområde i Tignes.  


SMÅT MEN GODT 

Vi er jo i Frankrig, og det kan man også se på lejlighederne. Her er småt, men godt. Du finder det, du skal bruge i lejligheden – men så heller ikke mere. Fælles for alle lejligheder er, at der er køkken, bad/toilet og balkon i dem alle. Så du kan nyde den friske luft efter en dag på ski – eller lufte de sure sokker – på altanen. Det kommer resten af selskabet nok til at foretrække, altså det med skisokkerne.  

BYLIVET TÆT PÅ 

Men lad os snakke lidt om beliggenheden igen. For det er ikke kun skiløbet, du er tæt på, når du bor her. Centrum og bylivet er også lige i baghaven, ligesom supermarkedet, hvor du kan handle snacks og cola til tømmermændene.  

Vi gør opmærksom på, at larm og fest er forbeholdt byens centrum og ikke skal foregå i lejlighederne. 

Summitweek glæder sig til at se dig i Tignes - og du ønsker ikke at gå glip af det! 

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 300 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Elevator: Ja

WiFi (mod betaling): 20€/week

2 vær. lejlighed (5 pers.)

Til maksimum 5 pers. ca. 27 m2. To sovepladser i stue/opholdsrum ,1 i gangen, to sovepladser i soveværelse. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab - Wi-Fi (ekstra beregning) 

2-vær. lejlighed (4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 24 m2. To sovepladser i stue/opholdsrum, to sovepladser i soveværelse. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine.
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine  -Ovn – Køleskab - Wi-Fi (ekstra beregning) 

3-vær. Lejlighed

Lejlighed til seks pers. indrettet med to værelser med to sovepladser i hver, køkken/opholdsrum med to sovepladser, dusch/wc og balkon eller terrasse. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, opvaskemaskine og miniovn eller mikroovn.  
Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab - Wi-Fi (ekstra beregning) 

Studio 4

Lejlighed til fire pers. indrettet med entré med to sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser, dusch/wc og balkon eller terrasse. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader og miniovn eller mikroovn.
Sengelinned -Kogeplade  -Mikrobølgeovn – Køleskab - Wi-Fi (ekstra beregning) 

Studio m. kabine

Lejlighed til fire pers. indrettet med køkken/opholdsrum med to sovepladser, kabine med to sovepladser, dusch/wc og balkon eller terrasse. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader og miniovn eller mikroovn.
Sengelinned -Kogeplade  -Mikrobølgeovn – Køleskab - Wi-Fi (ekstra beregning) 

AccommodationTypes