Les Arcs

Verdensklasse skiløb venter! Skiferie til Les Arcs

I Les Arcs får du pister over og under trægrænsen, gletsjerskiløb, masser af off-piste, begynder-pister i højderne og toppe med panoramaudsigt til blandt andet Mont Blanc.

Som om det ikke skulle være nok, så venter der også en rigtig god fest - for Les Arcs har naturligvis en af de meget populære afterski-barer: La Folie Douce! Den franske afterski-kæde sikrer dag efter dag en fest, du ikke vil gå glip af.

OBS: Du kan kun komme til Les Arcs, hvis I er en større gruppe der rejser sammen.

 

5 TING SOM ET ET MUST SEE I LES ARCS:

#1 422 → Pistekilometer - og alle er et besøg værd!
#2 3.226 HØJDEMETER → Mont Blanc
#3 NATKLUB → Red Hot Saloon
#4 BARER → Les Belles Pintes
#5 AFTERSKI → La Folie Douce

LÆS MERE OM LES ARCS HER →

Fakta om Les Arcs

425 km pister

134 lifte

225 kmBlå pister
145 kmRøde pister
55 kmSorte pister

Les Arcs

Byens højde 1800 m

Højeste skiløb 3250 m

Liftkapacitet 220000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 8 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Arcabulle

Arpette

Mont Blanc

Le Slalom

Arc 1950

Vanoise Express

Festlig & snesikker skiferie Les Arcs ✘ Summitweek

To toppe over 3.000 meter - og det topper ikke her! Les Arcs er en stenstikker vinder til årets skiferie.

Skiløbet

I Les Arcs er der skiløb til alle niveauer - så vennerne fra gymnasiet eller universitet kan alle være med. Pisterne er varierede og du finder alt fra rolige, brede pister til nybegynderne, der er som bambi på glatis, til de sorte pukkelpister til dem, der ikke har fået en rystetur i længe. 

Er du konkurrence menneske, så prøv speed-ski pisten, hvor hastigheden i skrivende stund er 251 km/t. Ja, du læste rigtigt. Der var fart på! 

Skiområdet i Les Arcs er forbundet med La Plagne. Hvis du gerne vil stå på ski i dette område også, så skal du huske at opgradere dit liftkort. Ellers kommer du til at stå i en træls situation i bunden af en piste, med et liftkort der ikke gælder - og det er lidt som at blive taget i døren ind til disko, hvor man ikke er gammel nok: Der er lang vej hjem!

EVENTS

Summitweek arrangerer naturligvis masser af fede events i Les Arcs for dig og din gruppe - alt fra La Folie Douce med fart på til de helt rolige arrangementer, hvor du kan møde guiderne og få svar på dine spørgsmål omkring din skiferie.

AKTIVITETER 

Ud over verdensklasse skiløb, så har Les Arcs også meget andet at byde på! Du finder blandt andet et stort, indendørs center, Centre Aqualudique d'Arc 1800. Her kan du tage din flirt med til lidt forkælelse og en tur i poolen, jacuzzien, hammam eller gøre det hele lidt mere hot i saunaen. Har du ikke brændt alt krudtet af, eller skal kroppen sidde lige i skabet til senere, kan du også gøre det i centrets fitness-afdeling.

For de barnlige sjæle kan vi hos Summitweek også kun anbefale en tur på kælkebanen - for nej, den er ikke for børn! Du er garanteret et godt grin, gode videoer og sne steder du ikke vidste, sneen kunne komme ind. 

Sidst men ikke mindst, så kan du også udfordre gymnasie eller universitets vennerne i en omgang bowling. For det kan godt være, de kan slå dig på pisten - men det kan de ikke i bowling!

LEJLIGHEDER

Når du tager på gruppeskiferie med Summitweek til Les Arcs i Frankrig, er der forskellige muligheder for indkvarteringer. Du kan bo i billige lejligheder, hvor der typisk er køjesenge, eller på hotel i dobbeltværelse med halvpension - alt afhænger af penge. Ring til os for at høre mere om dine muligheder!

COVID-19 OG LES ARCS

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie. Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.