Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence l'Ecrin d'Huez

Fakta

Om Residence l'Ecrin d'Huez

200 meter er nøgleordet, når du bor på Residence L’Ecrin d’Huez i Alpe d’Huez!

Her er der nemlig både 200 meter til liften – hvilket jo er dejlig tæt på for dig, der er mere til skiløb end vandreture i skistøvler - og der er 200 meter til et hav af byens butikker og indkøbsmuligheder. Men det stopper ikke her! 

UDFORDRER DINE VENNER I SPIL 

I lejlighedskomplekset finder du nemlig også et spillerum. Så hvem skal du udfordre i en omgang pool efter dagens skiløb? Bare fordi ham den smarte fra klassen er verdensmester på pisterne, så behøver han jo ikke være det i pool også! 

SANDHEDENS TIME 

Når det så er sagt, så vil vi også gerne være ærlige: Residence L’Ecrin d’Huez i Alpe d’Huez ligger ikke i centrum af byen eller er de nyeste på markedet. Helt konkret ligger lejlighederne i bydelen Bergers, og de er ikke bygget i dette årti. Det er typiske franske lejligheder – med det mener vi ret små lejligheder. 

Men her er, hvad du har brug for på skiferien: Et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, bad, toilet og naturligvis senge, så I kan sove rusen ud. Alle lejligheder har desuden en rigtig Instagram-venlig udsigt mod sydvest eller sydøst - såfremt du ikke bor i stuen. Hvis du ikke lige har styr på det med kompasset, så kan vi fortælle dig, at det er den rigtige vej, de vender! 


TAGER DU ELLER JEG MED? 

Når du bor her, skal du huske sengetøj og håndklæder - det er nemlig ikke inkluderet i prisen. Hvis du ikke vil bruge pladsen i kufferten på det, så kan du også leje det: 10€ for en enkeltseng, 15€ for en dobbeltseng og 6,5€ for håndklæder hele ugen. 

Vi gør opmærksom på, at larm og fest er forbeholdt byens centrum og ikke skal foregå i lejlighederne. 

Summitweek glæder sig til at se dig i Alpe d’Huez - og du ønsker ikke at gå glip af det! 

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 800 m

Afstand til shopping: 400 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Wifi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Elevator: Ja

Parkering: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed til 4 personer på 22-28 m2, Lejligheden er indrettet med køjeseng i gangen og sovesofa i stuen. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, mikroovn. Lejlighederne er separat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terrasse.  
Balkon eller terrasse– Kogeplade – Mikrobølgeovn - Køleskab 

2-værelses 4/5 personer

Lejlighed til 5 personer på 28 m2, lejligheden har et soverværelse med plads til 3 personer (Køjeseng og enkeltseng), 2 sovepladser i stuen på sovesofa. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, microovn. Lejlighederne er seperat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terasse.  

Lejlighed 2-værelses 6 personer

Lejlighed til 6 personer på 31 m2, lejligheden har et soverværelse med plads til 2 personer, 2 sovepladser i stuen på sovesofa samt en køjeseng i gangen. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, microovn. Lejlighederne er seperat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terasse.  
Balkon eller terrasse– Kogeplade – Mikrobølgeovn - Køleskab 

Lejlighed 3-værelses 6/7 personer

Lejlighed til 7 personer på 35-40 m2, lejligheden har et soveværelse med plads til 2 personer, 2 sovepladser i stuen på sovesofa samt endnu et værelse med køjeseng og en udtræksseng. Lejligheden har fuldt udstyret køkken, med komfur, køleskab, mikroovn. Lejlighederne er separat bad og wc. Alle lejligheder har balkon/terrasse.  
Balkon eller terrasse– Kogeplade – Mikrobølgeovn - Køleskab

AccommodationTypes