Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Apartment Les Horizons d'Huez

Fakta

Om Apartment Les Horizons d'Huez

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – velkommen til Apartment Les Horizons d'Huez!

Midt i den charmerende bydel L’Eclose i Alpe d’Huez finder du disse fede lejligheder. Lad os starte med at være 100% ærlige - det er ikke luksus. Men det får du alligevel ikke brug for, for du kommer ikke til at være der! Det vigtigste er, at der er en seng til dig – og det garantrisser vi dig for, at det er der.  

TÆT PÅ SKILØBET 

Det handler jo om ski (og fest, naturligvis). Men lad os lige starte med skiløbet. Få minutter fra hoveddøren finder du pisten og liften - så du er hurtigt på ski hver dag. Du kan være den første, hvis du kan komme ud af sengen om morgenen, men hvis ikke, så er der heldigvis ikke langt til verdensklasse skiløb - og det er det du får i Alpe d’Huez!  

FEST I ALPE D’HUEZ 

Tilbage til festen: Lejlighederne ligger cirka 15 minutters gåtur fra Alpe d’Huez centrum – men det betyder ikke, at festen er langt væk. Næsten lige foran døren finder du et stort udbud af butikker, barer og restauranter - så mulighederne er store, hvis du ikke er den store kok på skiferien.   

LEJLIGHEDER MED DET DU HAR BRUG FOR 

Lejlighederne har det, du har brug for på skiferien til Alpe d’Huez med Summitweek. Et køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine - så I skal ikke slås om, hvem der skal vaske op. Alle lejligheder har desuden en balkon, hvor I kan trække lidt frisk luft eller nyde en kold øl efter dagens skiløb.  

Vi gør opmærksom på, at larm og fest er forbeholdt byens centrum og ikke skal foregå i lejlighederne. 

Summitweek glæder sig til at se dig i Alpe d’Huez - og du ønsker ikke at gå glip af det! 

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 600 m

Afstand til skibus: 300 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Køleskab Ja

Rengørring Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studiolejlighed til 4 personer på ca 23kvm som består af et opholdsrum med 2 sovesofaer, en alkorve med en køjeseng, køkken med bl.a. Ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Håndklæder - TV 

Lejlighed 1-værelses 6 personer

  Studiolejlighed til 6 personer består af et opholdsrum med 2 sovesofaer, en alkorve med en køjeseng og en hems med 2 sovepladser, køkken med bl.a. Ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon – Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Håndklæder - TV 

Lejlighed-2/3 værelser 4 personer

2 vær. lejlighed til 4 personer på ca 26kvm som består af et seperat værelse med dobbelseng, et opholdsrum med 1 sovesofaer, en alkorve med en loftseng, køkken med bl.a. Ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.
Balkon – Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab - TV 

AccommodationTypes