Alpe d´Huez

300 årlige solskinsdage Skiferie til Alpe d'Huez

Alpe d'Huez er solskinsbyen over dem alle med mere end 300 soldage om året. Sne- og solsikkert - behøver man mere til en skirejse?

Ikke hvis du spørger os! Alpe d'Huez har nemlig det hele, når du skal med vennerne fra gymnasiet eller universitetet på skiferie. Verdensklasse skiløb til alle niveauer og en sprudlende by venter. 

5 TING SOM ET ET MUST SEE I ALPE D'HUEZ:

#1 SARENNE → Europas længste sorte piste
#2 PALAIS DES SPORTS → Stort indendørs sportssencer
#3 3.330 HØJDEMETER → Mont Blanc
#4 POOL → Som er udendørs - what's not to like?
#5 HUNDESLÆDE → Perfekt til når damen skal scores

LÆS MERE OM ALPE D'HUEZ HER →

Fakta om Alpe d'Huez

250 km pister

80 lifte

147 kmBlå pister
63 kmRøde pister
40 kmSorte pister

Alpe d´Huez

Byens højde 1860 m

Højeste skiløb 3330 m

Liftkapacitet 92997 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 16 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Marmotte 2300

Stadium Piste

Signalet

Pic Blanc

Populære lejligheder i Alpe d'Huez

Solrig og fantastisk Alpe d'Huez ✘ Summitweek

Alpe d'Huez er en klassiker, der bare bliver bedre og bedre - men de kommer ikke sovende til det. Hvert år moderniserer de nemlig området for flere millioner!

Skiløbet

Skiområdet i Alpe d'Huez er helt perfekt til alle uanset hvilket niveauet, du er på. Der er 250 pistekilometer i området, som er placeret på Alpernes klart bedste spot. Her er nemlig sol næsten hele året rundt! Men det betyder ikke, at sneen mangler. Alpe d'Huez er utrolig snesikkert, og hvis sneen skulle mangle, er de den franske destination med flest snekanoner i området.

Skiområdet er delt godt op, så begyndere på pisten ikke for let farer vild på de sorte pister. Les Grandes Rousses har alle de begyndervenlige pister tættest på byen og er dermed nemt tilgængelige. De mere avanceret og udfordrende sorte og røde ligger noget længere ude i terrænet. Du kan komme op i hele 3.330 meters højde, hvor du får en fantastisk udsigt til Mont Blanc. Alpe d’Huez har desuden Europas længste sorte piste, Sarenne, på hele 16 kilometer. Så hvem skal du udfordre til en god omgang syre i benene?

EVENTS

Summitweek arrrangerer fede events i Alpe d’Huez - alt fra La Folie Douce med fart på til de helt rolige arrangementer, hvor du kan møde guiderne og få svar på dine spørgsmål omkring din skiferie. Du kan også komme til store middagsarrangementer, picnic i sneen og meget, meget mere. Det er faktisk gaven der bliver ved med at give - især hvis du har et af vores Summitweek armbånd. Så er du garanteret adgang til alle vores events og får desuden adgang til en lang række gode rabatter overalt i byen.

AKTIVITETER 

Ud over verdensklasse skiløb, så har byen også meget andet at byde på! I Alpe d'Huez finder du blandt andet en opvarmet, udendørs pool og skøjtebane. Du kan også give den gas i byens sportscenter, Palais des Sports, hvor du kan spille indendørs fodbold, squash, badminton, tennis - eller hvad med en omgang spinning eller en tur på klatrevæggen? 

Vil du gerne score den flotte pige fra klassen? Så er det om nogen muligt her! Sæt dig godt til rette og se frem til at yde det smukke snelandskab i Alpe d'Huez fra en hundeslæde. Så er den scoring 100% i kassen!

LEJLIGHEDER

Når du tager på gruppeskiferie med Summitweek til Alpe d'Huez, er der forskellige muligheder for indkvarteringer. Vores lejligheder er placeret i den nyere bydel i byen. Størstedelen af vores komplekser ligger desuden tæt på pisten og en kort gåtur til centrum. I lejlighederne er alt det nødvendige - køkken, bad, toiletter og soveplads i form af køjesenge og sovesofaer. Og så er vi jo i Frankrig, så den lækre dyne .. den får du ikke her. Ofte er der nemlig et tæppe i stedet for en dyne, men så må I jo ligge tæt for at holde varmen.

Hvis du gerne vil bo på hotel med halvpension og have det lidt mere luksus, så er der mulighed for at opgradere til et af vores hoteller i Alpe d'Huez. Hotellerne er typisk lidt højere standard og værelserne er typisk til to personer. Det er begrænset hvor mange der kan opgradere - men skulle du og vennerne have lyst til det, så vil vi gøre det bedste for at finde det rigtige til jer.

COVID-19 OG ALPE D'HUEZ

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie. Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Vores indkvarteringer i Alpe d'Huez

AccommodationTypes