Bansko

Value for money! Skiferie til Bansko

Moderne lifter, fantastisk skiløb og fænomenal afterski og natteliv gør, at Bansko i Bulgarien er en sikker vinder når skituren skal planlægges!

Hvorfor en skiferie skal gå til Bansko? Det er egentlig meget simpelt. Her får du ALT samlet ét sted - og det er ikke uden grund af Bansko oplever stigende popularitet! Her er ikke bare mulighed for fantastisk skiløb, men her er verdensklasse afterski og natteliv. Indkvarteringerne i Bansko er af væsentligt højere kvalitet end f.eks i Frankrig.

Fakta om Bansko

76 km pister

14 lifte

27 kmBlå pister
30 kmRøde pister
19 kmSorte pister

Bansko

Byens højde 940 m

Højeste skiløb 2750 m

Liftkapacitet 24300 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Populære indkvarteringer i Bansko

Europas bedste Bansko ✘ Summitweek

Velkommen til den vildeste partydestination på ski! Hvis du ikke allerede kender Bansko Så kan du blive meget klogere her.

BYEN

Bansko er en traditionel og flot by i de Bulgarske alper hvor der både små og store restauranter, cafeer, shops og selvfølgelig et HEFTIGT natteliv. Derudover er der flotte bygninger over det hele og faktisk hele 120 kulturelle og historiske monumenter. Derudover er der et hav at barer og klubber som hvert år sørger for en masse fede fester, events og liveoptrædener. Bansko er også kendt for deres Afterski, så når du er klikket af skiene, så kan du hoppe direkte ind på en bar og opleve afterski i verdensklasse.

SKILØBET

Bansko som skiresort er i en forrygende udvikling, og der er derfor inden for de sidste par år blevet investeret massivt i at opgradere liftesystemet, til noget af det mest moderne Europa har at byde på.

Med hele 75 kilometers pister har Bansko noget af det bedste skiløb man overhovedet kunne forestille sig. Der er noget for alle niveauer, så uanset om du er ny eller total vild på ski, så er Bansko noget for dig!

Bansko har noget som de færreste skidestinationer har! Nemlig en pist på hele 16 kilometer, så har du planer om at udfordre benene og se hvad de kan holde til  ned ad pisten så har du nu muligheden.

AKTIVITETER

Når pisterne er lukket og du skal ramme floor, så er du kommet til det helt rigtige sted! Der er en grund til at vi kalder Bansko for ”Vinterens Sunny Beach”! Bansko har et hav af fede klubber og nattelivet slår aldrig fejl! Vi har allerede nu planlagt de vildeste fester og klubberne står klar til at vi skal fyre den af hele natten!

Er du ikke den super festlige type, ja så findes der masser af billige og lækre spamuligheder, hvor du kan koble af efter en lang dag på ski.

Bansko har simpelthen noget for enhver smag!

EVENTS

Bansko leverer ikke kun på pisten. De sidste par år har vi arrangeret masser af fede events! På pisten har vi blandt andet holdt picnic og slalom konkurrencer. Efter dagens skiløb har vi tidligere sørget for fede koncerter med kendte DJ’s. Men det er ikke kun om dagen, at vi har tænkt på dig.

INDKVARTERING

Når vi snakker om indkvarteringerne i Bansko, så har vi fundet de helt rigtige hoteller og Lejligheder til jer. ! For uanset hvor du bor i Bansko, bor du tæt på pisten. Vi kender det alle - vi slipper gerne for at slæbe vores ski og snowboard mere end højst nødvendigt, og det gør du altså her. Bansko er nemlig bygget til skiløbere - og det kan vi lide!
Sidst på ugen hvor stængerne er ved at være trætte, så er der gratis skubusser inden for få meter fra hotellets hovedindgang

Lejlighederne er enkle og opfylder behovet for et sted at sove. Der er alt du har brug for - men det er altså ikke et 5-stjernet luksushotel. Ofte er der tæpper i stedet for dyner i lejlighederne.

Hvis du gerne vil have det lidt mere luksus, så er der mulighed for at opgradere til hotel. Her er der ofte kvart- eller halvpension inkluderet og man bor kun to og to

 

AccommodationTypes